JSport.ro

Viitorul Șelimbăr își crește concurența pe postul de portar. Dragoș Ciorgovean portarul crescut de AFC Hermannstadt reprezintă cel mai recent transfer al celor de la Viitorul Șelimbăr. 

Născut pe 20 iunie 1999, Dragoș Ciorgovean reprezintă unul dintre portarii promițători din Sibiu, acesta fiind al treilea portar în prima ligă la FC Hermannstadt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucurăm că am reușit să completăm postul de portar după despărțirea de Raul Băilă. Sperăm ca Dragoș Ciorgovean să se pregătească bine, iar cel mai bun să apere. Cred că avem trei portari de valori apropiate și de mare perspectivă”, a declarat Remuș Șerban, vicepreședintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Dragoș Ciorgovean a reprezentat în schimb prima soluție la FC Hermannstadt II, formație care nu mai există începând din acest sezon competițional. Ciorgovean se va bate pentru postul de titular cu Neacșu și Matenciuc, primul este venit de la FC Voluntari, în vreme ce Matenciuc a avut evoluții bune în prima parte a sezonului. Raul Băilă s-a despărțit în această iarnă de Viitorul Șelimbăr, asta după ce a început sezonul ca titular la formația din județul Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.