JSport.ro

Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie au dipsutat un joc amical sâmbătă dimineață pe stadionul „Obor” din Sibiu. Formația care are deja trei săptămâni de pregătire, Viitorul Șelimbăr, a reușit să învingă cu 5-1 formația din Liga a IV-a, asta după ce la pauză scorul a fost de 3-0.

Măgura Cisnădie a rezistat 25 de minute pe „Obor”, acela fiind minutul în care Ciprian Natea a deschis scorul în partida de verificare. Avantajul șelimbărenilor a fost dublat de Cîrloanță în minutul 27, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Neacșa în minutul 43.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză pe fondul mai multor schimbări în cele două tabere, Viitorul Șelimbăr a reușit să se distanțeze pe tabelă. Cîrstean face 4-0, în minutul 47, iar un minut mai târziu Măgura Cisnădie marchează golul de onoare prin Drăgușin. Scorul final a fost stabilit în minutul 60 de Moga.

Partida de verificare s-a dovedit a fi un test util pentru ambele formații, Măgura Cisnădie având anumite momente bune de joc ținând cont de nivelul pregătirii la care se află.

Viitorul Șelimbăr a jucat în următoarea formulă:

[team1]

În repriza secundă Florin Maxim a trimis următoarea distribuție în teren: 

Ciorgovean – Stanciu, Câmpean, Natea (70. Ignat), Ban – Giura, Niță, Tineiu, Best – Cîrstean (70, Cîrloanță), Moga. Antrenor: Florin Maxim

Măgura Cisnădie a jucat în următorul efectiv: 

[team2]

Antrenor: Adrian Fușle.

Sâmbăta viitoare Viitorul Șelimbăr va juca un nou meci amical cu FC Avrig, partidă ce se va juca pe arena din Avrig.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.