JSport.ro

Proaspăt promovată în Liga a III-a, echipa lui Ioan Luca a reluat pregătirile pentru nou sezon și se află deja în cantonament centralizat la Victoria. Jucătorii Viitorului vor reveni după 2 august.

Clubul șelimbărean s-a mișcat puternic pe piața transferurilor și are un lot mult schimbat față de cel cu care a reușit promovarea. Lista noilor veniți îi cuprinde pe Băilă și Ciorgovean, (FC Hermannstadt – portari), Cîrstean (Metalurgistul Cugir), Natea (FC Avrig), Tegbo (LPS Cetate Deva), Fotescu (Turris Tr. Măgurele) Străulea, Hodea, Tineiu, Morariu, Câmpeanu, Stanciu, Scarlat (toți AFC Hermannstadt), Topor (Unirea Slobozia) și Doda (Gaz Metan Mediaș).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cantonamentul centralizat, Viitorul are perfectate două meciuri de verificare marți, cu Viromet Victoria și miercuri, cu SR Brașov.

Imediat după reîntoarcerea la Sibiu, șelimbărenii mai au programat un nou joc de verificare cu Academia Măgura Cisnădie, în 10 august.

“Acasă” la Cisnădie

Viitorul va juca meciurile acestui tur considerate pe teren propriu, dar probabil și returul, la Cisnădie, acolo unde a fost nevoită să evolueze și în ultima parte a sezonului Ligii a IV-a. Arena Textila a fost recent omologată de FRF, condițiile oferite fiind unele dintre cele mai bune din județ. Stadionul din Șelimbăr urmează a fi reabilitat în întregime dar lucrările întârzie să înceapă. Sunt prevăzute lucrări la suprafața de joc, o tribună nouă și chiar o instalație de nocturnă.

Distanța dintre cele două localități vecine este de doar câțiva kilometri astfel că situația nu îi va împiedica pe suporterii șelimbăreni să-și susțină din tribune propria echipa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.