JSport.ro

Viitorul Șelimbăr continuă campania de transferuri, asta chiar dacă oficialii FRF nu au stabilit încă o dată exactă pentru debutul eșalonului terț. Fostul jucător a lui FC Hermannstadt a semnat cu formația din Șelimbăr și dorește să pună și el umărul la realizarea obiectivelor pe care echipa pregătită de Florin Maxim le va avea în noul sezon. 

Cu o vastă experiență la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice, Daniel Tătar reprezintă o achiziție importantă pentru Viitorul Șelimbăr în contextul în care mijlocașul are peste 100 de partide în prima ligă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am ales Viitorul Șelimbăr datorită relațiilor bune pe care eu le am de foarte multă vreme cu conducerea acestui club. Am avut oferte și din alte părți, dar am dorit să rămân la Sibiu. Pentru mine a contat foarte mult și faptul că îi cunosc pe majoritatea jucătorilor din lot, iar despre antrenorul Florin Maxim toată lumea a vorbit foarte frumos”, a declarat Daniel Tătar, cea mai recentă achiziție a grupării Viitorul Șelimbăr

De-a lungul carierei Daniel Tătar a mai jucat la Unirea Alba Iulia, Voința Sibiu, FC Brașov, Academica Clinceni, Măgura Cisnădie și FC Hermannstadt.

În vârstă de 32 de ani, Daniel Tătar este cotat de site-urile de specialitate la 250.000 euro.

Remus Șerban: „Daniel Tătar reprezintă o achiziție importantă pentru noi”

Vicepreședintele echipei Șelimbărene, Remus Șerban se declară mulțumit de cea mai recentă achiziție a grupării pregătite de Florin Maxim.

„Daniel Tătar reprezintă încă un transfer care ne va ajuta cu siguranță să ne îndeplinim obiectivele. E un băiat de caracter, iar faptul că poate juca pe mai multe posturi e un avantaj pentru noi”, a declarat Remus Șerban, vicepreședintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Daniel Tătar, George Monea și Bogdan Rotar reprezintă achizițiile efectuate de Viitorul Șelimbăr până în acest moment, însă oficialii clubului își mai doresc un mijlocaș cu profil defensiv.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.