JSport.ro

Viitorul Șelimbăr continuă colaborarea cu foarte bună cu echipa din Liga 1, FC Voluntari, colaborare care mai aduce încă un transfer pentru Viitorul Șelimbăr. De această dată este vorba despre un fundaș central cu un fizic impresionant. 

Sebastian Ignat vine de la echipa secundă a prim divizionarei FC Voluntari, grupare ce l-a împrumutat la Viitorul Șelimbăr.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am venit cu inima deschisă la Șelimbăr, îmi doresc să promovăm, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla în sezonul acesta, sper ca în următoarea ediție de campionat să ducem echipa în Liga a II-a”, a declarat Sebastian Ignat, fundaș central Viitorul Șelimbăr.

Sebastian Ignat reprezintă al doilea transfer al iernii pentru Viitorul Șelimbăr, primul fiind goalkeeper-ul Alexandru Neacșu.

Sebastian Ignat: „Colegii de pe postul meu sunt jucători cu experiență de la care am ce învăța”

Fundașul central se află la pregătire cu echipa lui Florin Maxim încă de la reunire și a reușit să își facă o părere depsre coechipierii săi și este impresionat de ceea ce a găsit la noua lui formație.

„Avem o echipă foarte bine închegată, colegii mei cu care sunt pe post sunt niște jucători cu experiență de la care am ce învăța. Îmi place concurența deoarece te împinge să dai suta la suta în antrenamente, meciuri și chiar și în viața extrasportivă”, a mai punctat cea mai recentă achiziție a celor de la Viitorul Șelimbăr.

Fundașul de 1,95 metri a jucat de-a lungul carierei la Viitorul Constanța și FC Voluntari.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.