JSport.ro

După ce a terminat pe podium ediția de campionat întreruptă de virusul COVID-19, Viitorul Șelimbăr a demarat pregătirile pentru noul sezon și a bifat în acest sens și prima achiziție.

Venit de la Ripensia Timișoara (Liga a II-a), George Monea, reprezintă primul transfer pentru echipa antrenată de Florin Maxim.  Născut pe 26 februarie 1997, jucătorul de bandă dreaptă are deja o vastă experiență având în CV o promovare în eșalonul secund cu FC Hermannstadt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îmi doresc să ajut echipa, să ne îndeplinim obiectivele, pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos și să am cât mai multe reușite. Am ales Viitorul Șelimbăr datorită planurilor de viitor ale clubului, datorită seriozității oamenilor de aici. A contat și faptul că sunt mulți colegi cu care am colaborat în trecut”, a declarat George Monea.

George Monea a făcut junioratul la FC Brașov, a mai jucat a Unirea Tărlungen (Liga 2), FC Hermannstadt și Ripensia Timișoara.

Președintele Claudiu Furdui: „Continuăm să aducem nu doar jucători de calitate ci și caractere frumoase”

Președintele clubului Viitorul Șelimbăr, Claudiu Furdui, se declară încântat de prima achiziție din vara lui 2020, dar a făcut și câteva mențiuni cu privire la jucătorii care vor mai veni.

„Am adus un jucător de calitate de la un eșalon superior, continuăm să aducem nu doar jucători de calitate ci și caractere frumoase. Campania de achiziții va continua, dar vom aduce întăriri numai pe posturile deficitare sezonul trecut”, a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

În acest moment Viitorul Șelimbăr a prelungit contractele celor mai importanți jucători din lot, iar pe viitor se mai anunță câteva achiziții pentru gruparea șelimbăreană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.