JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a perfectat cea e a treia mutare a acestei pauze competiționale. Formația pregătită de Florin Maxim și-a asigurat serviciile mijlocașului central de la FC Hermannstadt, Loren Niță.

Născut pe 24 mai 2001, fotbalistul crescut de Interstar Sibiu are un CV bogat, bifând prezențe la loturile naționale U 16, 17, 18 și 19, dar și o perioadă de 2 ani și jumătate la Centrul de Excelență. Noul fotbalist al celor de la Viitorul Șelimbăr a debutat pentru echipa de seniori a celor de la FC Hermannstadt, într-o partidă din Cupa României contra celor de la Chindia Târgoviște.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am venit la Șelmbăr cu gândul de a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivul. Un alt lucru care m-a convins să vin aici este seriozitatea de care se dă dovadă la club. O să mă dedic total împlinirii obiectivului și sunt sigur că împreună vom reuși”, a declarat Loren Niță, mijlocaș Viitorul Șelmbăr.

Loren Niță reprezintă al treilea transfer din pauza competițională pentru formația lui Florin Maxim, până în această clipă mai fiind transferați Neacșu și Ignat (FC Voluntari). Surse apropiate din cadrul clubului au dezvăluit că vor mai exista câteva mișcări de trupe în sânul formației din Șelimbăr.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.