JSport.ro

Primăria Sibiu a anunțat că va construi pe un teren viran de 4 hectare din zona Pieței Obor un complex pentru agrement și sport alcătuit din terenuri de fotbal și un Skate Park nou, același despre care se discuta inițial a fi amplasat în Parcul Sub Arini.

Terenurile de fotbal vor fi amenajate pe suprafața celor două terenuri de antrenament ce aparțineau de baza Independența. Informații în plus regăsiți în video-ul de mai jos:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Așa cum am promis, căutăm soluții pentru amenajarea de terenuri de sport pe care să le punem la dispoziția sibienilor. În prezent dispunem de un teren liber lângă Piața Obor care se pretează la amenajări pentru agrement și sport. Aceasta este o locație bună atât pentru noul skate park, mult așteptat de cei care practică acest sport, cât și pentru terenuri de fotbal, încă insuficiente în Sibiu”, Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu.

Pe o parte din acest teren, o suprafață de 2,3 ha situată în zona Pieței Obor se vor amenaja terenuri de fotbal care pot fi folosite atât pentru antrenamente sau jocuri amicale, dar și pentru meciurile Ligii a III-a de fotbal.

O a doua bucată de teren, în suprafață de 1,7 hectare, situată în vecinătatea primului lot va fi utilizată pentru construcția noului skate park, dotat cu amenajările specifice turnate din beton care formează un circuit complex de rampe și bank-uri. Reamintim faptul că acest skate park a fost inițial prevăzut a fi realizat în parcul Sub Arini însă, pentru a proteja mediul s-a căutat o nouă locație. Terenul de lângă Piața Obor este potrivit pentru o astfel de funcțiune și oferă un spațiu generos. Pentru amenajarea parcului în noua locație va fi necesară adaptarea studiului existent la noul teren, concomitent cu propunerea de soluții pentru crearea de spații de parcare pentru viitorii utilizatori ai zonei de agrement și sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.