JSport.ro
foto: Istvan Bertlan

Gaz Metan Mediaș a pierdut din nou o partidă în Liga 1, a patra consecutivă și a șaptea în total din nouă partide disputate. Concordia, o echipă aflată în luptă directă pentru evitarea retrogradării, s-a impus cu 2-1 pe malurile Târnavei și a trimis Gazul pe penultimul loc al primului eșalon, cu doar 4 puncte în clasament.

Până la pauză scorul s-a păstrat alb dar ilfovenii au avut un gol anulat în minutul 15 pentru off-side. Concordia avea să marcheze după doar două minute de la reluare. Diaconu a transformat perfect o lovitură liberă, mingea lovind și bara laterală. 0-2 devine scorul din minutul 61, autor Paul Batin, execuție superbă la colțul lung de la 16 metri. Întreaga fază a fost creată de Bawab căruia i-au reușit mai multe driblinguri, îl găsește excelent pe Cristescu în centrul careului dar se lovește rapid de fundașii medieșeni, acesta îi pasează în spate lui Batin care șutează puternic la semiînălțime pe colțul lung.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă oaspeții au avut doi jucători eliminați în finalul meciului, Gaz Metan a reușit să reducă din diferență când nu a mai contat aproape deloc, în minutul 3 al prelungirilor, prin Golubovic. 1-2 scor final.

Până la ora acestui joc, Concordia Chiajna era singura echipă din Liga 1 care nu învinsese pe nimeni și ocupa ultima poziție. După acest meci, locul ”lanternei roșii” a fost preluat de Juventus București iar Gaz Metan a ajuns penultima.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.