JSport.ro

FC Avrig a câștigat sâmbătă seara al treilea meci din patru disputate în actuala stagiune a Ligii a III-a. ”Victima”, CSM Lugoj, a fost depășită la scor de for-fait, 3-0, și echipa lui Ianc urcă din nou în clasament pe poziția a II-a.

După o primă repriză ”albă”, avrigenii s-au descătușat în ultimele 20 de minute. De trei ori au punctat ”alb-albaștrii” la fiecare 10 minute prin Lucian Condrea (73), Marian Codrea (80), Marius Coşovan (90+5). Cu 9 puncte din 12 posibile, FC Avrig a urcat acum pe locul 2 la 3 lungimi distanță în spatele liderului Șoimii Lipova, singura echipă cu maxim de puncte. Reprezentanta județului Sibiu depășește astfel în clasament echipe cu pretenții la promovare precum CSM Reșița, Unirea Alba Iulia sau CS Hunedoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fiecare victorie sărbătorită cu cântec

În vestiare, jucătorii Avrigului s-au dezlănțuit pe ritmul cântecului făcut celebru de norvegienii de la Rosenborg dar au scandat și clasicul ”Ăsta e Avrigul”.

Urmează Hunedoara

Etapa viitoare, FC Avrig se deplasează la Hunedoara sâmbătă, 22 septembrie , de la ora 17:00. Trupa din orașul Corvinilor a pierdut în această rundă la Reșița, 1-3, are 4 puncte și ocupă locul 10 din 16 echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.