JSport.ro

Viitorul Șelimbăr s-a întors cu 1 punct din deplasare de ieri de la Reghin unde a remizat, scor 1-1 cu Avântul. Trupa lui Ioan Luca e neînvinsă în cinci etape disputate în eșalonul trei. 

Sibienii au punctat primii în minutul 28 la capătul unei acțiuni prelungite de atac. Ioan Cârlionțan a beneficiat din plin de gafa portarului gazdelor care a scăpat inexplicabil o minge centrată pe jos din lateral.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Reghinul a egalat după 10 minute de la reluarea părții secunde printr-o fază spectacol. Totul a pornit de la o minge ieșită în aut în jumătatea de atac a Șelimbărului și care părea să le aparțină jucătorilor lui Ioan Luca. Decizia arbitrului de tușă i-a surprins relaxați în atac pe mai mulți jucători ai Viitorului, gazdele au speculat momentul și s-au avântat pe contraatac. Acțiunea se desfășurat în viteză pe partea stângă, o centrare mult prea lungă a fost întoarsă spectaculos cu călcâiul în centru careului pentru Vlad Bujor care a înscris prin scăriță, de pe loc, din 8-9 metri, ușor lateral dreapta.

După 5 etape, Viitorul Șelimbăr ocupă locul 4 cu 2 victorii și 3 remize, menținându-se neînvinsă alături de liderul Comuna Recea.

Partida a fost LIVE-VIDEO pe pagina de facebook SBSPORT.RO iar înregistrarea jocului o puteți urmări mai jos: 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.