JSport.ro

Pe un stadion absolut gol, Ilie Oană din Ploiești, penultima partidă a etapei a VI-a a Ligii I a fost una dintre cele mai spectaculoase ale sezonului. Ploaie de ocazii la ambele porți, 2 bare în contul medieșenilor și o execuție mai puțin întâlnită pe stadionele din România realizată de atacanții gazdelor au fost incredientele meciului la finalul căruia elevii lui Pustai au rămas, din nou, fără puncte. 

Echipa condusă de Claudiu Niculescu a început mai determinată partida dar Greab a fost la post de fiecare dată. N-a mai putut face nimic în minutul 20 la șutul din lovitură liberă expediat înșelător de Ivanovici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazul a revenit în meci în ultima parte a reprizei I și a ratat o șansă imensă prin Olaru a cărei lovitură de cap a lovit bara transversală dar mingea a căzut un metru în fața liniei porții (min. 45 + 1). A doua bara i-a aparținut lui Golubovic, șut plasat din 13 metri în stâlpul lateral al porții apărate de Petrariu.

Khubutia restabilește egalitatea în minutul 78 în urma unei lovituri de la colțul terenului. Centrarea excelentă în fața careului de 6 metri îl găsește pe fundașul medieșean excelent plasat, acesta se înalță perfect și înscrie cu capul la colțul scurt, fără reacție pentru Petrariu.

După 6 minute, Volunariul a reușit faza etapei și probabil una din top 5 ale sezonului, în urma căreia a și marcat golul victoriei. Daniel Novac inventează o pasă de finețe pentru Florin Cernat, intrat din postura de rezervă, iar acesta înscrie simplu din poziție unu la unu cu Greab.

Scor final 2-1 pentru Voluntari și Gaz Metan rămâne pe poziția a 12-a cu doar 4 puncte din 18 posibile.

FC Voluntari

[team1]

Rezerve: 1. Gavrilaș, 10. Cernat, 23. Olteanu, 24. Maftei, 26. Deac, 59. Popadiuc, 96. Pîrcălabu

Antrenor: Claudiu Niculescu

Gaz Metan Mediaș

[team2]

Rezerve: 12. Pleșca, 7. Curtean, 8. Buziuc, 11. Tîrcoveanu, 19. Trif, 22. Mitic, 77. Surugiu

Antrenor: Cristi Pustai

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.