JSport.ro

FC Hermannstadt a pierdut în această seară meciul de la Satu Mare în fața Olimpiei, scor 0-2. Este prima înfrângere a echipei antrenate de Alexandru Pelici în primele 4 etape ale Ligii a II-a. Sâmbătă, pe ”Municipal”, sosește UTA Arad. 

Gazdele au deschis relativ repede scorul în minutul 18. Vasile Pop a transformat un penalty obținut de Brata ca urmate a unui fault din spate a lui Necșulescu. 2-0 avea să fie chiar înainte de pauză după o fază care i-a avut în prim plan pe aceeași actori. Pop îl lansează excelent pe Brata cu o pasă în diagonală peste fundașii adverși, atacantul sătmărean preia pe piept și șutează puternic la colțul lung.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finalul jocului a fost marcat de o fază nefericită care l-a avut în prim plan pe Ștefan Blănaru, proaspăt intrat. Atacantul lui Hermannstadt a căzut pe mână într-o situație aparent banală. A fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor și a Ambulanței iar verdictul primar este entorsă la cot. Blănaru nu a mai putut continua partida iar ”alb-roșii” au jucat ultimele 10 minute cu un om în minus.

Sâmbătă vine UTA

Sâmbătă, în cadrul etapei a V-a, la Sibiu va veni UTA Arad, unul din cele mai mari cluburi ale provinciei. Cunoscută de iubitorii fotbalului și după porecla ”Bătrâna Doamnă”, FC UTA Arad s-a înființat în 1945 și are 6 titluri de campioană în palmares (1947, 1948, 1950, 1954, 1969, 1970), 2 Cupe ale României (1948, 1953) și un sfert de finală a Cupei UEFA (1972).

Echipa de pe malurile Mureșului este una din puținele din România ale cărei siglă, palmares și culori sunt deținute de suporteri prin Asociația Suporter Club UTA. Echipa a renăscut din ligile județene după ce la finalul anului 2013/2014 clubul a fost exclus de FRF din campionat pentru neprezentare la două meciuri și retrogradată în Liga a VI-a. Suporterii s-au coagulat în jurul noului proiect UTA Bătrâna Doamnă Arad, care a promovat consecutiv din eșalonul 4 în eșalonul doi, iar în martie 2014 au oferit echipei prin Asociația Suporter Club UTA sigla, palmaresul și culorile, echipa devenind oficial FC UTA Arad, continuatoarea de drept a clubului înființat în 1945.

UTA este una din cele mai iubite echipe din Transilvania cu suporteri în toate marile orașe. Este susținută de un nucleu puternic de suporteri care urmăresc echipa în toată țara. Conform unor surse, la Sibiu vor veni 3 autocare cu suporteri arădeni.

Partida din FC Hermannstadt și UTA Arad va avea loc sâmbătă, de la ora 12.30.

Stadion: Olimpia (Satu Mare); Spectatori: 800. Timp: însorit. Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); Asistenţi: Ciprian Iovu şi Iulian Cătălin Brînză (ambii din Botoşani).

Olimpia Satu Mare:

[team1]

Rezerve:  Şuta – Bura, Cocean, Sasz, Ben Khalifa, Jurj, D. Lukacs

Antrenor: Tibor Selymes

FC Hermannstadt:

[team2]

Rezerve: Moldovan – Cristiu, I. Popa, Şt. Blănaru, R. Crişan, S. Lupu, Boboc

Antrenor: Alex Pelici

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.