JSport.ro

În direct pe SBSport.ro, Măgura Cisnădie a pierdut primul meci în Liga a III-a la fotbal feminin. Sibiencele au cedat la Alba Iulia, scor 1-3, în fața unei echipe unde joacă alte 5 jucătoare născute în orașul nostru.

Tabela s-a schimbat rapid pe stadionul Unirea, după doar 14 minute. Formația Măgurii a beneficiat de un penalty la marginea careului de 16 metri iar Maria Preda a executat cu sânge rece, fără nicio șansă pentru portarul Nicoleta Adam care, deși a ghicit colțul, a renunțat să mai plonjeze.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele a restabilit egalitatea în minutul 57 după o gafă a portăriței Măgurii. Un șut aparent banal, din unghi, care se îndrepta spre Mara Boța a păcălit-o inexplicabil și mingea a trecut pe lângă palmele sale.

Student Sport Alba Iulia a prins curaj și a trecut în avantaj în minutul 74 după o nouă gafă a Marei Boța. Ciulea șutează de la peste 30 de metri iar mingea sare peste portarul Cisnădiei surprinsă în săritură contra timp. Măgura a alergat după egalare dar ultimul cuvânt a fost tot al gazdelor în minutul 90+1.

După două cornere consecutive, ultima centrare în 6 metri a fost transformată în gol de Andreea Olariu și partida s-a încheiat cu un nedrept 3-1 pentru Stundent Alba Iulia.

Măgura Cisnădie

[team1]

Rezerve: 3. Istrate, 17. Lăcătuș, 19. Bortmes, 2. Voicu, 9. Priporeanu

Antrenor: Georgiana Nistor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.