JSport.ro

Astăzi, la sediul AJF Sibiu, a avut loc prima întâlnire între președintele Ioan Duma și reprezentanții cluburilor Ligii a IV-a, după aproape 3 luni de pauză în care activitatea fotbalistică județeană a fost paralizată.

Principalul subiect de discuție a fost reluarea eșalonului patru și modalitatea prin care va fi desemnată campioana care să reprezinte județul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma dezbaterilor, cel mai probabil, Liga a IV-a se va relua în a doua parte a lunii iunie cu un play-off între primele 8 echipe, cu mențiunea că AS Bradu va lua locul celor de la Viitorul II Șelimbăr. Punctele echipelor se vor înjumătăți dar se vor anula primele două etape ale returului pentru ca toate echipele să aibă număr egal de jocuri disputate (Liga a IV-a a avut număr impar de echipe). Toate acestea depind însă de programul de relaxare a măsurilor pe care Guvernul le va lua în perioada următoare în privința combaterii COVID-19.

Declarații Ioan Duma, la finalul ședinței AJF Sibiu din 3 iunie 2020:

Principalele candidate la promovare sunt Măgura Cisnădie, Păltiniș Rășinari și FC Avrig care, după înjumătățirea punctelor vor fi despărțite de doar 1 punct. Pe poziția a patra se află Unirea Miercurea Sibiului, formație care în acest context se va apropia la doar 5 lungimi de lider.

Echipele se vor întâlni în sistem fiecare cu fiecare pe parcursul a 7 etape, într-o singură manșă, pe terenul formațiilor care nu au jucat pe teren propriu cu adversara directă în turul campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.