JSport.ro

În mare formă în primele 8 etape, Gaz Metan a fost stopată ieri la Giurgiu după o serie de 3 meciuri fără înfrângere (2 victorii și un rezultat egal). ”Lupii negri” au pierdut în fața Astrei cu 3-0. 

Cu 5 minute înaintea pauzei, Bahamboula a deschis scorul pentru gazde din centrarea lui Begue. La doar 10 minute după pauză, trupa lui Mihai Teja a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Luis Aurelio (cumul de galbene). 2-0 a devenit scorul din minutul 63 când Nețul Roșu s-a aflat la finalizarea unui triunghi de pase alături de Alibec și Begue, și a înscris în poarta goală. În minutul 75, în urma unei faze asemănătoare în care pasele au circulat perfect, același Neluț Roșu a realizat ”dubla” și a stabilit scorul final, 3-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu 14 puncte acumulate, Gaz Metan ocupă locul 6 în clasament, la 4 puncte distanță de liderul FCSB. Astra Giurgiu a urcat pe treapta a II-a, cu 17 puncte acumulate. În runda următoare, Gaz Metan va primi vizita celor de la Poli Iași, duminică, de la ora 16:00.

Astra Giurgiu: P. Iliev – Butean, Erico Da Silva, Cestor Mike Botuli, Radunovici – Biceanu – R. Moise, Llullaku, Begue, Bahamboula – Alibec
Rezerve: D. Lazăr – Daogari Zoua, V. Gheorghe, N. Roșu, L. Buș, R. Crișan, Belu-Iordache
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Gaz Metan: R. Pleșca – R. Romeo, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Fofana, Caiado – Coimbra Aurelio, D. Olaru, Ely Fernandes – Fortes
Rezerve: Batista – S. Bușu, Chamed, Stancu, Ivanov, Buziuc, Gomes Pinto
Antrenor: Mihai Teja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.