JSport.ro
foto: gazisti.ro

Plecarea neanunțată a lui Mihai Teja la FCSB nu i-a blocat prea tare pe medieșeni care s-au mobilizat pentru o soluție cel puțin interesantă. Fostul antrenor al CFR-ului, Eduard Iordănescu, a devenit noul ”principal” al clubului Gaz Metan Mediaș.

Fiul lui Anghel Iordănescu are 40 de ani (născut la 16 iunie 1978), și a jucat fotbal între 1995 și 2004 la echipe precum Steaua, Sportul, Rapid, Rocar, Petrolul sau FC Vaslui. A început cariera de antrenorat în 2010 la Steaua București ca secund iar din 2013 până azi a antrenar din postura de ”principal” echipele ASA Tg. Mureș, Pandurii Tg. Jiu, CSKA Sofia, Astra Giurgiu și CFR Cluj. La Mediaș îi va avea în staff pe Flavius Boroncoi, Alex Radu (antrenori secunzi), Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii), Ciprian Pruna (preparator fizic) și Marius Francisc (analist tehnic).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pleașcă și Mailat, primele transferuri

Edi Iordănescu a făcut deja primele mișcări în lotul noii sale echipei. Astfel, conform gazisti.ro, au părăsit gruparea de pe Târnava Alex Buziuc (din 2014 la Mediaș, 71 meciuri, 8 goluri) și Mihai Stancu (34 de meciuri). Au venit Mihai Pleașcă, fundaș dreapta, (fost la Pandurii, FCSB, FC Voluntari) și Sebastian Mailat (împrumutat de la campioana CFR Cluj).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.