JSport.ro

FC Avrig a obținut azi a doua victorie în Liga a III-a după ce a învins formația Gloria Lunca Teuz Cermei cu 2-0. Golurile echipei sibiene au fost marcate de Simion (min. 37) și Cosovan (min. 63).

La final, cei doi antrenori au oferit declarații despre jocul de azi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Ianc, antrenor FC Avrig: ”Un meci cu un ritm infernal”

Vizibil încântat la finalul meciului, Mihai Ianc a ținut să-și felicite elevii și să evidențieze apărarea echipei care n-a primit gol în cele două etape scurse de la debutul Ligii a III-a. ”Un joc foarte bun, în care ambele echipe au jucat într-un ritm infernal, chiar dacă a fost din etapa a II-a Diviziei C. Un joc pe care l-am câștigat cu 2-0, avem două meciuri, două victorii, dar cel mai mult mă bucură că nu avem gol primit. În continuare, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și să scoatem maxim din fiecare meci. Țin să-i felicit pe băieți, înseamnă că au lucrat bine astă vară. Mai sunt 13 etape, 13 finale, vom da totul până la sfârșit”, a declarat Mihai Ianc.

Radu Anca, antrenor Gloria Lunca Teuz Cermei: ”Ne-am crezut învingători de la început”.

Antrenorul echipei oaspete a considerat la finalul meciului că echipa sa a tratat jocul cu prea mare ușurință după două meciuri bune jucate anterior. ”Felicitări pentru echipa gazdă pentru victorie, au fost mai determinați, au fructificat singurele ocazii pe care le-au avut. Asta e, poate învățăm din greșelile de astăzi. Ne-am crezut, poate, învingători de la început și, poate, asta ne-a costat, deși am făcut un meci bun cu Reșița și în Cupă cu Lipova, astăzi n-a mai fost… poate și oboseala, am venit în ziua meciului, distanța de 300 de km dar asta nu scuză greșelile pe care le-am făcut. Puteam obține măcar un punct, am avut situațiile noastre, asta e, ne pregătim de meciul următor”, a declarat imediat după meci Radu Anca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.