JSport.ro

DSC_0115FC Hermannstadt a pierdut două puncte în deplasrea de la ASA II Târgu Mureș. Elevii lui Marian Mărgărit au evoluat în inferioritate numerică încă din prima repriză când Paul Medeșan a fost eliminat. 

Cârstean a deschis scorul la Târgu Mureș și părea să facă din meciul sibienilor o dispută ușoară însă Medeșan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene și a creat o problemă neprevăzută pentru elevii lui Mărgărit.  La pauză scorul a fost 1-2, asta după ce Necșulescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mitanul secund sibienii s-au desprins la 1-3, când Neacșa a marcat pentru Hermannstadt. pe final gazdele au revenit printr-un eurogol marcat de Deaconu, iar Hamed a stabilit scorul final.

În minutul 81 Daniel Tătar a irosit o lovitură de la 11 metri. După două runde FC Hermannstadt are patru puncte în clasament.

FC Hermannstadt: Voicila (22), Cristiu (25), Tataru (6), Oita (4), Medesan (13), Dalbea (5), Necsulescu (23) – in min. 75 Piko (15), Monea (19), Neacsa (10), Tatar (17) si Cirstean (9) – min. 80 Unguru (11).

Rezerve: Zavoi (12), Petrescu (7), Unguru (11), Barbu (14), Piko (15), Seiwerth (29) si Bratu (31).

Antrenor: Marian Mărgărit

Antrenor secund: Cornel Cașolțan

Antrenor cu portarii: Florin Berța

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.