JSport.ro

Gaz Metan Medias - Metalul Resita85Gaz Metan Mediaș a disputat vineri primele două meciuri amicale în cadrul cantonamentului din Antalya.  Antrenorul Leo Grozavu a testat două formule de start diferite, căutând cea mai bună formulă pentru startul campionatului.

 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima partidă disputată contra formației de primă ligă din Cehia, Bohemians Praga, formația antrenată de Leo Grozavu a pierdut cu scorul de 1-0, printr-un gol primit în minutul 87. Gaz Metan Mediaș a jucat în formula: Botoşer, Stancu, Rada, Cristea, Neagu, Danci, Iacob, Munteanu, Figliomeni, Zaharia şi Staicu.

În cea de-a doua partidă, medieșenii au jucat cu formația din prima ligă din Kazakhstan, Akzhayik Uralsk, de care au trecut cu scorul 1-0 prin golul marcat în minutul 57 de Liviu Băjenaru. Tehnicianul Leo Grozavu a folosit următoarea formație: Albuț- Cristea, Cazan, Florean, Zaharia, Petre, Bic, Băjenaru, Niță, Coșereanu, Gavra.

Următoarea partidă a echipei de pe Târnava Mare va avea loc dumincă, în companiei formației Novi Pazar, ocupanta locului 12 în campionatul Serbiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.