JSport.ro

Gaz Metan Medias - Metalul Resita83Gaz Metan Mediaș a debutat cu o victorie în prima partidă oficială a anului, după ce a învins, pe teren propiu, cu scorul de 1-0 formația Olimpia Satu Mare, prin golul marcat de Liviu Băjenaru în minutul 22.

Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu au dominat partida, iar victoria obținută este pe deplin meritată. După această victorie gaziștii au urcat pe a treia treaptă a podiumului, cel puțin până sâmbătă după disputarea restul meciurilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima ocazie a partidei au avut-o medieșenii, prin Băjenarucu un șut de la 20 de metri respins greu în corner de portarul sătmărean Băican. Același Băjenaru reușește să deschidă scorul în minutul 22 cu un șut superb, sub transversală, de la 25 de metri.

Replica Olimpiei nu s-a lăsat așteptată, iar Bura, cu o lovitură de cap, și Brata, cu un șut l-au pus la încercare pe Albuț. Ultima acțiune periculoasă a primei reprize a aparținut Mediașului, în minutul 45, când Gavra a reluat cu călcâiul puțin pe lângă centrarea lui Munteanu.

Repriza secundă a aparținut Gazului care a ratat ocazii importante de a se desprinde pe tabela de marcaj prin Buziuc, Bic, Băjenaru, Figliomeni, Munteanu și Staicu. Jucătorii pregătiți de Tiberiu Csik nu au avut nici o ocazie clară în repriza secundă.

Au evoluat următoarele formații:

Gaz Metan: Albuț, Stancu, Cristea, Cazan, Neagu, Bic, Băjenaru(90’ Târcoveanu), Iacob, Munteanu, Buziuc(73’ Staicu) și Gavra(54’Figliomeni).

Olimpia: Băican, Muntean, Iuhas, Sălăgeanu, Mureșan, Bura(64’ Ciul), Onicaș, Lukacs, Brata(75’ Ianc), Buhăescu și Mărkuș(72’ Faur).

La partidă au asistat aproximativ 500 de spectatori, iar înaintea fluierului de start s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului președinte al Csm Râmnicu Vâlcea, Bogddan Medrea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.