JSport.ro

Păltinis Rășinari a ratat promovarea în Liga a III-a chiar dacă s-a impus astăzi cu 3-1 în fața celor de la MSE 08 Tg. Mureș. Scorul în tur a fost însă 2-0 pentru mureșeni care s-au calificat datorită golului marcat în deplasare.

Rășinărenii au remontat scorul până la pauză când conduceau cu 2-0 prin reușitele lui Coțofan și Frățila. În partea secundă, oaspeții au redus din diferență prin German apoi Rășinariul a rămas în doar 9 oameni după două eliminări dictate la diferență mică de timp. În aceste condiții, Năstase & co. nu au depus armele și au marcat pentru 3-1, autor Cătălin Nasta, iar pe final au avut alte câteva ocazii de a marca golul decisiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Le mulțumesc băieților, au fost extraordinari. Au făcut un meci foarte bun, din păcate am avut parte de un arbitraj execrabil. Am marcat chiar și în inferioritatate numerică, meritam să promovăm. Am avut condiții extraordinare și pentru asta le mulțumesc primarului Bucur și președintelui Adi Iliuț. Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi și băieților din teren care au fost, încă o dată, extraordinari. Sperăm într-o rezolvare corectă a contestației pe care am făcut-o, n-am vrut să câștigăm la comisii, am vrut pe teren dar din păcate un gol în deplasare s-a dovedit decisiv”, a declarat Dragoș Năstase, antrenor Păltiniș Rășinari.

Tribuna stadionului rășinărean a fost arhiplină, peste 1000 de spectatori asistând la meci între care și o galerie a mureșenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.