JSport.ro

FC Avrig a obținut sâmbătă a treia victorie cu Ilie Anton pe bancă și a doua consecutivă în deplasare după 3-1 pe terenul celor de la Ocna Mureș. Codrea a semnat o ”dublă”

Marian Codrea a deschis scorul în minutul 32 printr-o lovitură cu capul și tot el l-a majorat la 8 minute de la reluarea părții secunde. Gazdele au redus din diferență în minutul 71 prin Cristea, șut la colțul lung. Gombar a închis tabela în minutul 83 după ce a transformat perfect o lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avrigenii sunt pe 8 în seria a IV-a a Ligii a III-a și vor juca în penultima etapă a sezonului cu Șoimii Lipova sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00, la Avrig. Seria este condusă de CSM Reșița care mai are nevoie de o singură victorie în ultimele două meciuri pentru a promova în timp ce Ocna Mureș, CSM Lugoj și Millenium Giarmata sunt în proporție de 99% retrogradate.

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar (68, Kiss), L. Dan, Borșoi, Cl. Marcu  – Goguța, Cimpoieșu (72, Bedelean) – S. Culda (46, T. Cristea), Hidișan, Coltor – A. Gherman; rezerve Decean, S. Șimandi, P. Man, Vaidasigan. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep

FC Avrig: Samoilă – D. Popa, Natea, Condrea, R. Cornea, I. Bărculeț, Schnneider, Stelea, Coșovan, Vlad, M. Codrea; rezerve Băilă, S. Bucur, Gombar, Ad. Hăprin, Macrea, Chirca. Antrenor Vasile Comănean.

Arbitri: M. Bădoiu (Craiova), R. Tudor (Craiova), Elena Mazilu (Cluj-Napoca) Observatori D. Miholcea (Bocșa), Ad. Copăcean (Caraș Severin)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.