JSport.ro

FC Avrig, una dintre echipele cu cel mai mic buget din Liga a III-a, a obținut o victorie răsunătoarea în deplasare la Șoimii Lipova, liderul seriei a IV-a. Sibienii au revenit de la 1-0 pentru gazde și au întors rezultatul în ultimele 10 minute ale jocului. 

Deși are în lot foarte mulți jucători care muncesc în rest, Avrigul uimește aproape în fiecare etapă cu rezultate în fața unor echipe considerate 100% profesioniste. Ultima victimă, liderul Șoimii Lipova, o echipă cu buget impresionant pentru Liga 3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Mihai Ianc a făcut un joc bun în Arad dar s-a văzut condusă din minutul 58 după reușita lui Andrei Șulea. Rezultatul s-a întors spectaculos și total surprinzător din minutul 78. Gombar a executat perfect o lovitură liberă lateral dreapta, pe colțul scurt la vinclu. În minutul 89, Mihai Codrea a dat lovitura decisivă după un corner executat de același Gombar.

Mihai Ianc, antrenor FC Avrig:Am avut un meci foarte greu, pe terenul liderului care n-a pierdut niciun punct acasă. În prima repriză, ei au avut posesia dar fără ocazii. Am stat foarte bine în teren, i-am blocat excelent și pot spune că am dominat tactic. În repriza a II-a au deschis scorul puțin nemeritat, era un gol pe care nu trebuia să-l luăm, dar asta e. Am urcat apoi liniile și meciul al fost în mână noastră. Chiar și un egal era meritat dar dacă așa a fost să fie ne bucurăm mai mult. E al doilea meci în care am revenit consecutiv după ce săptămâna trecut am întors jocul cu Ocna Mureș în 20 de minute. Îi felicit pe jucători, au făcut o treabă excelentă, îi felicit pentru tot turul, în ciuda ghinioanelor și accidentărilor am strâns 22 de puncte”, a precizat Ianc.

15 jucători din care 6 juniori

Scorul de la Lipova este și mai performant dacă privim echipa pe care a deplasat-o Avrigul în localtatea arădeană. În lot au fost în total 15 jucători din care 4 născuți în anul 2000, unul în 1999 și unul în 1998.

Mihai Ianc a comentat situația: ”Am fost la Lipova cu 15 jucători, 4 din 2000, unul din ’99, unul din ’98. Faceți calculul cu câți seniori am jucat. Practic pe bancă am avut doar juniori și pe Gombar. Alte echipe joacă cu 3 juniori, noi am avut 6. Asta e situația, nu ne plângem, din contră sunt doar de felicitat acești băieți”.

FC Avrig

[team1]

Antrenor: Mihai Ianc

Rezerve: Samoilă – Chircă, Cauc, Gombar, Coșovan.

foto: sportarad.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.