JSport.ro

FC Hermannstadt și-a vândut scump pielea în meciul cu FCSB și a fost la un pas să producă din nou surpriza împotriva formației patronată de Gigi Becali, însă valoarea fotbaliștilor lui Bogdan Vintilă a făcut diferența pe finalul partidei.

Tehnicianul formației sibiene a găsit puterea să își felicite jucătorii la finele jocului, asta chiar dacă rezultatul nu a fost cel așteptat și în proporții mari, meritat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Părerea mea e că e a fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată. În fotbal îți pierzi concentrarea pe final, se poate întâmpla acest lucru. ÎI felicit pe băieți, 85 de minute au fost echipa mai bună. Mergem mai departe, în trei patru zile avem un joc foarte important, la Voluntari. Bravo băieților, părerea mea e că am fost peste ei dar nu tot timpul câștigă echipa cea mai bună”, a declarat Vasile Miriuță în direct la DigiSport.

Vasile Miriuță a subliniat încă odată obiectivul pe care îl are formația pe care o pregătește și a dat speranțe fanilor sibieni în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului.

”Au jucători foarte buni. S-a văzut când au intrat Coman și Man. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe. De mâine trebuie să fiu acel antrenor pozitiv. Toate meciurile sunt grele. Obiectivul nostru este să scăpăm de retrogradare, dacă vom juca așa nu vom avea probleme. S-a văzut că suntem o echipă și astăzi”, a mai punctat Miriuță imediat după meciul cu FCSB.

În etapa următoare FC Hermannstadt va juca în deplasare cu FC Voluntari o formație aflată și ea în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind considerată revelația acestui an, obținând rezultate nesperate sub comanda lui Mihai Teja.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.