JSport.ro

FC Hermannstadt a remizat 2-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, la capătul unei partide în care formația sibiană a fost condusă de două ori, dar de fiecare dată gruparea pregătită de Vasile Miriuță a reușit să revină, iar pe final gazdele puteau da lovitura decisivă și să obțină toate punctele puse în joc. 

„A fost un meci de luptă, un meci cu trăiri, cu extaz. Am întâlnit o echipă bună care chiar a fost în formă. Nu am început bine jocul, trebuie să recunosc, ne-a dominat Sepsi în primele 30 de minute, nu am ieșit din jumătatea noastră, am luat și acel gol. Dar după minutul 30 am început să jucăm mai bine, cei care au intrat de pe bancă au adus un plus astăzi”, a declarat Vasile Miriuță la conferința de presă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vasile Miriuță a subliniat faptul că echipa pe care o pregătește a avut mereu forța să revină, asta chiar dacă debutul partidei a fost ezitant.

„Cel mai important e că echipa a avut forță să revină. Pe final am avut două ocazii clare, cu toate că la 0-1 puteau și ei să închidă meciul. Nu suntem Barcelona să jucăm acolo în spate, joacă mă minge lungă”, a mai punctat Miriuță.

Tehnicianul sibienilor a subliniat elanul pe care l-au oferit suporterii din Sibiu, la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Am jucat când eram cu 45.000 sau cu 20.000 în spate, dar acești 3-4.000 de oameni ne-au împins din spate. Senzațional ce public minunat avem aici la Sibiu. Nu știu dacă ne poate învinge cineva acasă”, a concluzionat Miriuță.

Vasile Miriuță a redebutat cu o remiză pe banca echipei FC Hermannstadt, asta după ce în sezonul precedent actualul antrenor al sibienilor a salvat echipa de la retrogradare.

foto: facebook.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.