JSport.ro

FC Hermannstadt nu are parte de cele mai bune rezultate în 2020 sub comanda lui Vasile Miriuță, tehnician care a salvat echipa de la retrogradare în sezonul precedent. Gruparea de pe „malul Cibinului” a cedat 0-2 la Voluntari, iar modul în care s-au comportat anumiți fotbaliști l-a deranjat pe tehnicianul lui FC Hermannstadt. 

FC Voluntari a deschis scorul după un fault prostesc a lui Taira și a închis tabela prin Sanoh după un „assist” a lui Bușu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Au fost patru jocuri, nu am câștigat, dar pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare. Am dat tuturor șanse să demnostreze ca merită să joace. Știu ce am de făcut. Mă deranjează cadourile, primul gol în minutul 44, fault în careu, al doilea gol degajare în centru. Sper să treacă luna cadourilor și de săptămâna viitoare să nu mai facem cadouri”, a declarat Vasile Miriuță antrenorul echipei FC Hermannstadt.

Vasile Miriuță a refuzat să comenteze faza la care FC Voluntari a primit lovitură de la 11 metri, explicând scurt cum putea fi evitată acea situație.  „Nu știu dacă a fost fault la Bușu, dar noi trebuie să rezolvăm faza mai sus”, a mai punctat Miriuță.

În 2020, cu Vasile Miriuță pe bancă FC Hermannstadt a obținut două remize cu Sepsi si Astra și a pierdut două partide cu FC Botoșani și FC Voluntari, având un golaveraj 5-7 în noul an.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.