JSport.ro

Gaz Metan Medias - Metalul Resita73Gaz Metan Mediaș a remizat 1-1, în deplasarea de la Arad, unde formația antrenată de Cristi Pustai a deschis scorul prin Radu Zaharia, însă s-a văzut egalată ulterior. 

Gaz Metan Mediaș a deschis scorul în minutul 25, pe stadionul „Motorul”, din Arad, însă elevi lui Pustai au fost egalați șase minute mai târziu când Denis Man l-a învins pe Albuț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă cele două echipe au încercat să marcheze, însă fără a crea prea mare panică celor doi goalkeeperi.

”A fost un meci frumos între cele mai bune două echipe ale seriei, recomandate – de altfel – şi de poziţia din clasament. Au fost situaţii de-o parte şi de alta, până la urmă rezultatul e echitabil. Am întâlnit o formaţie compactă şi agresivă mai ales pe axul central şi cu un joc bun pe benzi, cu Strătilă având de cele mai multe ori acţiuni în profunzime, iar Copil care intra mai mereu în centru. Din păcate, nu am putut să gestionăm avantajul luat pe tabelă, am primit destul de repede golul de 1-1, aşa că a trebuit să mai riscăm pentru cel puţin încă o reuşită. Am forţat puţin după pauză, am făcut schimbări ofensive, dar în afara de ocazia lui Buziuc nu am pus mari probleme. Însă, la fel de adevărat este că nici UTA nu a fost periculoasă, exceptând ultima fază când puteau câştiga. Dar, repet, per ansamblu, rezultatul e echitabil”, a declarat pentru Liga2.ro, Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaș. 

Iată cele două distribuții: 

UTA: Bg. Miron – Al. Manea, Botiş (cpt.), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase, D. Copil – D. Man, Curtuiuş
Rezerve: Anca-Trip – Jorza, A. Roman, Filaret, Cip. Rus, Hlistei, M. Vlad
Antrenor: Roland Nagy

Gaz Metan: Albuţ – M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu – R. Zaharia, P. Iacob – Bic, Cip. Petre, Coşereanu – Gavra
Rezerve: Botoşer – Buzean, I. Neag, Tîrcoveanu, Danci, Neacşa, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

Remiza de la Arad menține Gazul pe prima treaptă a podiumului, la trei lunginimi de formația pe care a întâlnit-o sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.