JSport.ro

Gaz Metan Medias - Metalul Resita45Guvernul a anunțat trei zile de doliu național după nefericitul eveniment petrecut într-un club din București, locație în care 27 de pesroane și-au pierdut viața și peste 150 au fost rănite.

Decizia luată de Comitetul de Urgență ar putea amâna toate partidele din acest week-end, indiferent despre ramura sportivă de care vorbim. Așadar, s-ar putea ca evenimentele programate sâmbătă, duminică și luni să nu se dispute, indiferent că vorbim de fotbal, baschet, handbal sau alte sporturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rămâneți pe SBSport.ro pentru a fi la curent cu decizia luată în ceea ce privește amânarea jocurilor din această etapă.

UPDATE: 14:41 Toate meciurile se vor juca conform programului! MTS a revenit asupra deciziei de a amâna meciurile la handbal, baschet, în vreme ce la fotbal decizia a fost luată inițial.

UPATE: 14:34 Meciul dintre CSU Alba Iulia și Universitatea Cluj se va disputa! Potrivit președintelui Bogdan Duma, disputa dintre cele două combatante va vea loc în doliu. Echipele vor juca cu banderole negre, se va păstra un moment de reculegere și în pauze nu se vor utiliza boxele pentru fondul sonor muzical. 

Trebuie precizat faptul că toate meciurile de fotbal se vor desfășura normal, doar că echipele vor purta banderole negre și vor ține un moment de reculegere.

UPDATE: 14:05 Conform președintelui Virgil Costea, echipa HC Alba Sebeș nu va mai juca astăzi ! „Am fost înștiințat în urmă cu câteva minute, că nu se va mai juca niciun meci din această etapă. Regretăm evenimentul care s-a întâmplat la clubul din București, eveniment care ne-a șocat și pe noi. Transmitem pe această cale, condoleanțe famililor îndurerate” a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba Sebeș

UPDATE: 13:54 Și partida dintre CSU Alba Iulia și Universitatea Cluj are șanse minime să se desfășoare ! Potrivit unor surse apropiate, echipa Universitatea Cluj a fost înștiințată să nu facă deplasarea la Alba Iulia. Contactat telefonic, președintele Bogdan Duma, era încă în așteptarea unei informații oficiale din cadrul Federației Române de Baschet.

UPDATE: 13:46 Potrivit oficialilor FRH se suspendă toate meciurile începând cu ora 15:00.

UPDATE: 13:11 Guvernul a proclamat trei zile de doliu național. Începând cu ora 13:00 au loc ședințe la diferite federații de specialitate pentru a se decide dacă se joacă sau nu meciurile din week-end. 

Surse apropiate FRF-ului susțin că s-ar putea ca toate meciurile de fotbal să se desfășoare normal, doar că toate echipele vor juca cu banderole negre pe mâini,  în vreme ce partidele ar putea fi precedate de un moment de reculegere, lucru deja întâmplat la meciurile din Liga a II-a. 

UPDATE: Ora 12:35 Conform antrneorului Adorian Himcinschi meciul dintre Performanța Ighiu și Poli Timișoara se va juca. Aceași decizie se aplică și în cazul altor jocuri din Liga a III-a.  Tehnicianul echipei Performanța a obținut această informație din cadrul Comisiei de Competiții a FRF, însă nu este exclus ca aceasta să se modifice. 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.