JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului a avut un tur de campionat foarte bun, probabil cel mai bun de la înființare. Cea mai vestică echipă a județului e pe 4 după prima jumătate de sezon pe care a jucat-o în exil, la Sibiu, stadionul propriu fiind în renovare.

Unirea a acumulat 13 victorii în 16 meciuri și se află la 6 puncte în urma liderului Măgura: ”Am avut un tur foarte bun, foarte bun. Am pierdut doar în fața echipelor situate deasupra noastră, Măgura, Rășinari și FC Avrig. Atuul nostru îl reprezintă grupul omogen, avem cel mai constant lot din Liga a IV-a, am păstrat de ani buni aceeași jucători și am transferat doar dacă am avut neapărat nevoie de un jucător nou. Contează foarte mult pentru noi stabilitatea și atmosfera din vestiar. La fel va fi și în această pauză de iarnă, avem doi jucători în probe, vedem după meciul de la Săsciori”, a precizat Nicolae Grădinar, organizator de competiții al clubului ”roș-negru”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea Miercurea a jucat deja 3 jocuri amicale în care s-a impus de două ori, 3-1 cu FC Tălmaciu și 4-0 cu Sângătin, și a pierdut unul, 1-3 cu Progresul Terezian.

Astăzi, de la ora 11:00, Unirea Miercurea Sibiului joacă la Săsciori cu Energia, ultimul joc amical înaintea returului.

Reveneriea acasă – cât mai curând

Nicolae Grădinar a vorbit și despre revenirea pe stadionul propriu: ”Jucăm primul meci din retur considerat pe teren propriu pe stadionul ”Obor” dar apoi sper să revenim pe terenul nostru. Mai avem mici lucrări de făcut dar iarba e perfectă, au sosit și noile porți. Am primit fonduri pentru a renova și vestiarele, asta înseamnă că vom avea cele mai bune condiții atât pentru echipa mare cât și pentru grupele de juniori”.

Unirea Miercurea Sibiului va relua returul duminică, 1 martie, în compania celor de la LSS Voința Sibiu. Meciul se joacă pe stadionul ”Obor”, de la ora 13:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.