JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului a realizat surpriza rundei cu numărul nouă detronând astfel liderul Măgura Cisnădie. Trupa din vestul județului a învins echipa lui Dorel Popa cu 1-0 printr-un gol marcat în ultimul minut al prelungirilor.

Derby-ul etapei a IX-a a Ligii a IV-a s-a disputat la cote extreme iar încordarea din teren s-a văzut la final și în numărul de cartonașe arătate de arbitrul Antrei Titii, 11 galbene și 2 roșii. Ambele eliminări au fost în tabăra oaspeților din Cisnădie care l-au ”pierdut” mai întâi pe Ionuț Costan în minutul 80 iar în ”prelungiri” Sergiu Bucur a văzut de asemenea ”roșu” la faza golului Miercurii. Bucur a intervenit cu mâna pe linia porții pentru a bloca mingea ce urma să intre în poartă și a primit direct cartonaș roșu deși mai avea unul galben. Penalty-ul a fost transformat de Ioan Nedescu în minutul 90+5 care a păstrat nesperat cele 3 puncte la Miercurea Sibiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma rezultatului, Unirea Miercurea s-a apropiat la doar un punct de Măgura Cisnădie care a pierdut poziția de lider. Pe locul întâi se află acum Viitorul Șelimbăr, formație care a câștigat duminică la Șeica Mare cu 7-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.