JSport.ro

O nouă etapă a Ligii a III-a, a noua, se joacă vineri și sâmbătă iar FC Avrig și Hermannstadt II au adversari la prima vedere facili cărora le pot lua puncte. Gaz Metan II va sta.

Singura formație a județului din seria a IV-a, Hermannstadt II, se va deplasa vineri, 20 octombrie, pe Bega. ”Alb-roșii” întâlnesc formația Centrului Național de Pregătire Timișoara ce se află pe loc retrogradabil, sub echipa sibiană, dar cu același punctaj, 7. Jocul va începe la ora 15:00 și va fi oficiat de la centru de Florin Jurca (Arad), ajutat la cele două margini de Bogdan Gireada și Tamas Kopriva (ambii din Satu Mare). Observatori: Sorin Ciotlaus din Deva și Nicolae Dima din Gorj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În seria a V-a, din care fac parte alte două cluburi din județul Sibiu, Gaz Metan II și FC Avrig, doar ultima va juca. Avrigenii primesc vizita echipei brașovene Viitorul Ghimbav, ocupantă a locului 13, retrogradabil, cu doar un punct mai mult în clasament decât trupa lui Mihai Ianc. O victorie ar ridica serios moralul jucătorilor lui FC Avrig într-o dispută cu un adversar direct în lupta pentru evitarea retrogradării. FC Avrig – Viitorul Ghimbav va fi sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul din orașul lui Gheorghe Lazăr.

Clasament seria a V-a, Liga a III-a:

Clasament seria a IV-a, Liga a III-a:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.