JSport.ro
Stadionul din Avrig, gazda barajului

Un singur meci va decide campioana județeană din acest an în Liga 4 Sibiu. Măgura Cisnădie – Păltiniș Rășinari se vor întâlni într-o singură manșă, eliminatorie, duminică, de la ora 17:30, la Avrig. Se joacă cu trofeul pe masă pentru că învingătoarea câștigă sezonul 2019-2020 și va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Cele două formații se aflau la egalitate de puncte la finalul turului, pe locurile 1 și 2. AJF Sibiu a anulat cele două etape disputate în retur pentru a avea un clasament echitabil în care toate echipele să aibă număr egal de jocuri disputate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Decizia desemnării campioanei în acest mod a fost critică după ce reprezentanții AJF Sibiu au încercat în ultimele două luni mai multe variante de a relua campionatul.

Din păcate, derby-ul de duminică nu va putea fi urmărit de spectatori pentru că protocolul de organizare al jocului este unul extrem. Jucătorii sunt obligați să efectueze testarea COVID-19, staff-urile echipelor vor trece prin triajului epidemiologic realizat de echipajul medical de urgenta prezent la joc iar echipele sunt obligate să ajungă la teren în ziua meciului la intervale orare diferite.

Hotărârea Comitetulul Executiv al AJF Sibiu:

”Jocul de baraj se va desfasura intre echipele CS Magura Cisnadie si ACS Paltinis Rasinari, intr-o singura mansa, pe teren neutru, fiind aplicabile prevederile regulamentare in cazul jocurilor eliminatorii. In caz de egalitate dupa expirarea celor 90 de minute regulamentare se vor disputa doua reprize de prelungiri a cate 15 minute. Daca egalitatea persista se vor executa lovituri din puntul de pedeapsa.

Jocul se va disputa pe stadionul Orasenesc din Avrig, in data de 26.07.2020, incepand cu ora 17:30.

Echipa ACS Paltinis Rasinari se va prezenta la stadion cu 90 de minute inainte de inceperea jocului. In prima faza doar jucatorii titulari au dreptul de a intra in vestiare.

Echipa ACS Paltinis Rasinari va evolua in urmatorul echipament: Jucatori (tricou-verde, sort-negru, jambiere-negru), portar titular, portar de rezerva (tricou -portocaliu, sort negru, jambiere-negru). Veste de incalzire pentru jucatorii de rezerva de culoare portocaliu.

Echipa CS Magura Cisnadie se va prezenta la stadion cu 60 de minute inainte de inceperea jocului. In prima faza doar jucatorii titulari au dreptul de a intra in vestiare.

Echipa CS Magura Cisnadie va evolua in urmatorul echipament: Jucatori (tricou-alb/albastru, sort-albastru, jambiere-alb), portar titulur, portar de rezerva (tricou-bleu, sort-bleu, jambiere-bleu). Veste de incalzire pentru jucatorii de rezerva de culoare rosie.

Echipele au dreptul de a efectua 5 inlocuiri in timpul regulamentar dar nu in mai mult de trei intreruperi ale jocului iar in timpul celor doua reprize de prelungiri pot efectua si cea dea a sasea inlocuite indiferent de numarul de inlocuiri pana in acel moment.

Mingile de joc folosite la incalzire si in timpul jocului sunt marca Adidas.Ambele echipe vor beneficia de 4 mingi pentru incalzire.

Jocul se disputa fara spectatori.

Ambele echipe au obligatia ca pana sambata, 25.07.2020, ora 12:00, sa transmita AJF Sibiu tabelul care va cuprinde numele jucatorilor si stafului tehnic care au efectuat testarea, rezultatel testelor PT-PCR si asumarea raspunderii clubului conform Protocolului Medical pentru Reluarea Competitiilor de Amatori. De asemenea va fi transmis catre AJF Sibiu si tabelul cu oficialii clubului care vor avea acces in tribuna.

Toate persoanele care iau loc in tribuna (oficili ai cluburilor) vor fi supuse triajului epidemiologic efectuat de echipajul medical de urgenta prezent la joc iar persoanele care au temperatura de 37,3 nu li se va permite accesul in arena sportiva.

Costurile pentru disputarea jocului de baraj vor fi suportate de AJF Sibiu.

Baremul de arbitraj si observare va fi achitat de catre cele 2 echipe.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.