JSport.ro

DSC_0957Reprezentanta județului Sibiu în Cupa României, FC Avrig, va debuta mâine în faza națională a Cupei României, turul I. Avrigenii vor primi vizita divizionarei terțe, Odorheiu Secuiesc, pe stadionul din Avrig cu încerepe de la ora 17.30. Intrarea va fi liberă.

Echipa pregătită din această vară de Eugen Beza a ajuns în faza națională după ce a trecut în finala ”pe județ” de Păltiniș Rășinari la… ”masa verde”, după o situație cu cântec în care rășinărenii n-au putut prezenta o formație completă la ora meciului. Echipa lui Adi Iliuț a acuzat atunci faptul că data meciului a fost programată cu doar o săptămână înainte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul de miercuri se va juca într-o singură manșă iar în caz de egalitate soarta partidei se va decide în prelungiri, respectiv penalty-uri.

Multe noutăți la Avrig

Avrig are o echipă mult schimbată față de sezonul precedent. Sprijinul generos din partea primăriei locale dar și venirea lui Massimo (conducătorul echipei de minifotbal Juventus Sibiu) au permis echipei din orașul lui Gheorghe Lazăr să facă transferuri importante. Nasta, Natea, Popa, Risti, Halmaghi, Dugulan sunt doar câteva din numele cele mai noi sosite în tabăra avrigeană.

Anul trecut Voința a fost eliminată în turul I

Anul trecut, Sibiul a fost reprezentat în Cupa României de echipa Voinței care a fost eliminată însă la penalty-uri de echipa de liga a III-a Înfrățirea Hărman din Brașov. Meciul disputat la Rășinari a fost extrem de spectaculos și s-a încheiat 3-3 după 90 de minute și 4-4 la finalul celor 120. Un reportaj de la acel meci puteți citi aici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.