JSport.ro

Progresul Terezian se înființa la 8 august 1976 iar după desființarea Interului și a Șoimilor avea să rămână cea mai bătrână echipă a orașului Sibiu. Duminică, clubul prezidat de la fondare și până azi de Nicolae Ciupudean, ”Garrincha” cum este cunoscut în tot Sibiul, va debuta la Copșa Mică începând cu ora 17:00, în cel de-al 41-lea sezon consecutiv în eșalonul patru.

Pentru prima dată în ultmii ani, Progresul are și un obiectiv îndrăzneț. ”Vrem să fim în primii 6, am realizat câteva transferuri, avem un lot mare de 23 de jucători. Au venit Manțoc de la Continental, Alin Mantea de la FC Avrig, Banea de la Miercurea Sibiului și Darius Câmpean de la Voința Sibiu. Vrem să facem o figură frumoasă în acest an iar duminică ne dorim victoria la Copșa Mică”, a precizat pentru sbsport.ro Nicolae Ciupudean, președinte Progresul Terezian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întâlnesc nou-promovatele în primele 3 etape

Progresul are, la prima vedere, un program foarte bun în debutul sezonului, urmând a întâlni AS Copșa Mică, Spicul Șeica Mare și AS Bradu, practic, cele trei nou promovate, în primele trei runde ale noii ediții a Ligii a IV-a.

În această toamnă la Șura Mare, din primăvară înapoi pe noua ”Pietricica”

Nicolae Ciupudean a vorbit și despre mutarea Progresului la Șura Mare. ”Echipa va juca în această toamnă la Șura Mare pentru că la terenul nostru vom face câteva lucrări de cosmetizare și reabilitare a suprafeței de joc, vrem să-l nivelăm, să refacem iarba. Deocamdată în Terezian mai facem antrenamente, minim două pe săptămână, până când vom începe lucrările”, a completat Garrincha.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.