JSport.ro

Decizie uluitoare ieri în cazul litigiului dintre FC Avrig și Păltiniș Rășinari în cazul meciului direct câștigat pe teren de echipa din Valea Ștezii, scor 3-2, dar contestat de clubul avrigean pentru folosirea jucătorilor Chirilă și Han. FC Avrig a câștigat meciul la ”masa verde”, scor 3-0, și a revenit pe prima poziție cu o etapă înainte de final. Decizia a fost pronunțată de Comisia de Disciplină sâmbătă, la ora 09.00, dar nu este definitivă.

Decizia finală se va lua joi, după ora 14:00, în cadrul Comisiei de Apel a Federației Române de Fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conducerea clubului rășinărean a luat foc la aflarea deciziei. Antrenorul echipei, Dragoș Năstase, a criticat în cei mai duri termeni decizia și persoanele implicate: ”Cer demisia întregii conduceri a AJF și eliminarea ”cancerului” Vasile Comănean din fotbalul județean. Am câștigat pe teren prin acești jucători minunați”. Năstase a explicat decizia AJF: ”Jucătorul nostru Silviu Han a fost suspendat în urma meciului cu Miercurea Sibiului pentru ”galben” plus ”roșu” și injurii aduse arbitrului. A primit 6 etape, noi am făcut memoriu iar pedeapsa i-a fost redusă la jumătate și avem ștampilă pe carnet pentru a-l putea folosi (vezi foto). Avrigul a făcut contestație pentru Silviu Han și Bogdan Chirilă dar nu a câștigat niciuna”.

”Au controlat toate rapoartele de joc”

Dragoș Năstase spune că Avrigul a mers mai departe pentru a câștiga meciul la ”masa verde”. ”Avrigul n-a câștigat pe niciuna din cele două contestații. Au fost la AJF pentru a verifica toate rapoartele și nu cred că au dreptul să facă asta. Au găsit că Silviu Han avea cumul de 7 ”galbene” și trebuia să stea. Noi am întrebat când ne-au pus ștampila la AJF dacă îl putem folosi, ni s-a dat ok-ul. Noi vom depune memoriu la AJF și FRF. Nu ni se pare normal ce se întâmplă la AJF Sibiu. Am câștigat pe teren, ne-am pregătit pentru baraj, suntem foarte supărați. Vom face alte adrese. Am avut 4 puncte câștigate cu ei pe teren.

”Vom face apel la decizia de ieri și vă pot spune de pe acum că avem pregătite două surprize pentru ei luni. Ne pare rău pentru că situația a ajuns aici și cerem să ni se răspundă cât mai repede.”

Traian Marcu: ”Oricine are dreptul să consulte rapoartele de joc”

Președintele AJF Sibiu, Traian Marcu a catalogat de asemenea situația ca fiind extrem de complicată: ”Este o situație foarte urâtă. Asta e hotărârea Comisiei de Disciplină și vom vedea joi ce va decide și FRF. În privința verificării rapoartelor de joc oricine poate face o astfel de solicitare iar dacă se aprobă le poate verifica în prezența membrilor comisiei. Și în acest caz au fost prezenți toți membrii.”

În etapa din acest week-end, Păltiniș Rășinari a învins cu 5-0 FC Tălmaciu iar FC Avrig cu 12-0 formația ASA Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ! S-a facut dreptate! Rasinariul doar sa dea la picioare si sa sara la bataie stie. Trebuie suspendati scandalagii, nu au ce cauta in fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.