JSport.ro

Cele trei formații sibiene angrenate în campioantul Ligii a III-a, FC Avrig, Gaz Metan II Mediaș și Hermannstadt II vor mai aștepta o săptămână reluarea sezonului și implicit primul meci oficial din 2018. FRF a amânat etapa din acest week-end din cauza condițiilor meteo. 

Campionatul se va relua cu etapa a II-a a returului, cea amânată urmând a se juca în 28 martie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comunicat FRF:

”Întrunit miercuri, 28 februarie, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapei din Liga 2 și Liga 3 din datele de 2–3 martie 2018, aceasta urmând a se desfășura la data de 28 martie 2018.

În plus, etapa din Liga 2 și Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfășura exclusiv în data de 6 aprilie, iar cea programată în data de 18 aprilie, când va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfășura în data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018.”

Gaz Metan II și Hermannstadt II ar fi trebuit să joace acasă cu Unirea Alba Iulia respectiv ACS Șirineasa în timp ce Avrigul se deplasa la Metalurgistul Cugir.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.