JSport.ro

În alergare după punctele necesare salvării de la retrogradare, FC Avrig a bifat deja primele 3 după primul joc în returul actualei ediții a Ligii a III-a. ”Albaștrii” au învins formația clasată pe locul 9, Avântul Reghin, cu 2-1.

Partida a avut un debut spectaculos pe tabela de marcaj, toate cele 3 goluri marcându-se în primele 20 de minute. Marius Cosovan a spart gheața în minutul 14 iar după doar 2 minute Adrian Cârstean a dublat avantajul pentru gazde. Tot la 2 minute distanță (18) au punctat și oaspeții printr-un… autogol, autor Andrei Lascu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceeași serie, Gaz Metan II Mediaș a pierdut categoric pe teren propriu partida disputată la Dumbrăveni în fața formației din Alba, Performanța Ighiu, 0-4. Cătălin Tineiu (2, 86), Claudiu Oara (11 – pen.), Cristian Seiwerth (79) au semnat victoria echipei din Ighiu.

Gaz Metan II a aliniat următorul ’11: Paul Florea, Jica Bogdan, Tamas Szasz, Thomas Bacila, Pop Daniel, Bîrză Sergiu, Paul Costea, Andrei Tircoveanu, Lucian Manole, Cosmin Buziuc, Alexandru Buziuc.

În seria a IV-a, Hermannstadt II cu Iulian Popa între jucători și marcatori, a smuls o remiză, 3-3, la Giarmata cu un gol marcat în minutul 2 al prelungirilor și spectaculoase răsturnări de scor. Andrei Popa a marcat unicul gol al primei părți pentru ”alb-roșii”. Iulian Popa a punctat din nou pentru oaspeți la 3 minute de la reluare dar gazdele au revenit de la 0-2 în doar 16 minute. Claudiu Ghighilicea (50 – pen.), Marius Călin (55), George Beloescu (66) au întors partida pentu Millenium Giarmata și părea că punctele se vor risipi în tabăra gazdă. Radu Criştiu (90+2) a avut însă ultimul cuvânt și a adus o remiză formației sale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.