JSport.ro

O nouă etapă a lucrărilor la stadionul Municipal Sibiu s-a încheiat în aceste zile după montarea noului gazon și a unei instalații provizorie de nocturnă. Arena sibiană a fost omologată ieri de FRF și va putea găzdui meciurile echipei Hermannstadt în Liga 1.

Practic, în ultimul timp s-au efectuat doar lucrările necesare pentru ca cel mai mare stadion al Sibiului să poată găzdui echipa ”alb-roșie” în prima ligă. Gazonul a fost înlocuit complet, s-au montat turnicheți și o instalație de nocturnă care va funcționa până la finalizarea celorlalte tribune și a noului acoperiș pe care va fi montată viitoarea nocturnă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit lui Iuliu Mureșan, președinte FC Hermannstadt, toate lucrările sunt conforme cu cerințele în vigoare: ”S-a refăcut gazonul cu o infrastructură de 45cm adâncime, cu un drenaj foarte bun, un sistem de irigare performant, cu un sistem de încălzire a gazonului pe curent electric și cu rulouri de gazon aduse din Slovacia. S-a instalat nocturna, care este una corespunzătoare cerințelor în vigoare, deși este una provizorie până când va fi gata tot stadionul” , au fost precizările lui Iuliu Mureșan.

Primul meci de fotbal pe noul gazon al ”Municipalului” va fi de Ziua Națională a României, între Hermannstadt și campioana țării, CFR Cluj.

Lucrările la stadion vor continua pentru a-l aduce la o capacitate de 12 000 de locuri, toate acoperite.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.