JSport.ro

Clubul CS Sion Săliște organizează sâmbătă, 11 august, prima ediție a Sion Summer Cup, competiție la care iau parte 16 echipe de juniori (U14 și U10). Meciurile vor fi găzduite de stadionul din Săliște.

Competiția se încadrează în Zilele Orașului Săliște desfășurate în week-end-ul ce urmează și reunește 250 de copii din Sibiu și Mărginime. Athletic Șura Mare, FC Tălmaciu, Unirea Miercurea Sibiului, Cindrelul Gura Râului, Sion Săliște, Școala de fotbal Ion Gheorghe, Spicul Șeica Mare, Viitorul Avrig, Juventus Sibiu, CSM Mediaș, CSȘ Șoimii Sibiu, Școala Adi Demian și Alma Sibiu sunt cluburile înscrise la turneu, unele fiind prezent cu 2 grupe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deviza competiției: Fair-play

Organizatorii și-au propus ceva inedit pentru un turneu de fotbal, totul să funcționeze în jurul ideii de fair-play, mai mult decât la nivel de discurs. Astfel, au creat un trofeu special, Cupa Fair-play, pentru echipa cu cele mai puține avertismente și se va aplica eliminarea de 5 minute, aplicată jucătorilor indisciplinați, care agresează fizic și verbal.

Spre deosebire de alte competiții, se va premia și antrenorul turneului care va fi votat de antrenorii cluburilor participante. Înscrierea echipelor a fost gratuită între parteneri regăsindu-se primăria și liceul din localitate.

Programul competiției:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.