JSport.ro

COVID-19 a afectat din plin fotbalul românesc iar printre schimbările adoptate de FRF se numără și barajul de promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a. În premieră, Federația Română a adoptat un model de baraj cu 3 echipe în care campioanele județelor vor juca între ele într-o singură manșă iar prima va promova direct în eșalonul terț.

Azi, la sediul FRF, s-au tras la sorți grupele iar campioana județului nostru va lupta pentru promovare cu cele mai bune echipe ale județelor Mureș și Covasna. Vor fi doar 3 meciuri pentru că partidele nu se vor desfășura tur-retur așa cum au fost barajele din ultimii ani. 1-9 august e perioada aleasă de FRF pentru baraj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Măgura Cisnădie, Păltiniș Rășinari și FC Avrig sunt în luptă directă pentru promovare fiind despărțite de doar 1 punct. AJF Sibiu a decis continuarea campionatului în sistem play-off între primele 8 echipe cu înjumătățirea punctelor. Programul va fi anunțat în funcție de evoluția noului coronavirus în România și de măsurile de relaxare ale Guvernului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.