JSport.ro

ACS Păltiniş Răşinari va juca în această seară, de la ora 18:00, meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a cu ACS Târgu Mureş.

Sibienii, pregătiţi de Dragoş Năstase, au ajuns încă de ieri la Târgu Mureş şi sunt hotărâţi să obţină un rezultat care să-i facă mari favoriţi în returul de săptămâna viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem gânduri serioase, ne bucurăm că am ajuns de această dată la baraj şi vrem să fim cât mai multe echipe din Sibiu în Liga a III-a. Vrem să facem un meci bun azi şi să ne asigurăm un rezultat care să ne dea speranţe pentru retur. Suntem încrezători, favorit nu e nimeni, pentru că şi ei au o echipă foarte bună, va fi un meci de care pe care. Noi mergem cu jucători experimentaţi, iar ei se bazează pe mulţi tineri şi sperăm să fie un rezultat bun. Aşteptăm să vină şi suporterii, să ne încurajeze şi să ne dea un imbold pentru a scoate un rezultat bun”, ne-a spus antrenorul Păltinişului, Dragoş Năstase.

Potrivit acestuia, nu ar trebui să fie emoţii cu participarea în Liga a III-a, dacă acest drept îl vor obţine pe teren. „Avem asigurări că totul va fi ok. Avem toate condiţiile, de-asta am şi venit cu o zi înainte”, a mai spus Năstase.

Meciul de pe stadionul „Trans Sil” va începe la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.