JSport.ro
Stefan Dobre

Doi sibieni se află în lotul naționalei României U18 pentru două partide amicale pe care reprezentativa noastră le dispută în compania Muntenegrului, Loren Niță și Ștefan Dobre.

Sibianul Ștefan Dobre născut în 2001 a fost convocat la naționala României sub 18 ani în vederea disputării a două jocuri amicale, informează site-ul ripensiatimisoara.ro. Dobre este în prezent portar la clubul timișorean Ripensia ce activează în Liga a II-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Tricolorii” au în program două partide de verificare cu formaţia similară a Muntenegrului, ambele în deplasare, la Podgorica, pe 25, repsectiv 27 septembrie. Nu este prima convocare pentru Ștefan Dobre care a mai bifat selecții la reprezentative României sub 16 și sub 17 ani. În primul joc, România a învins cu 3-1 formația Muntenegrului.

Ștefan Dobre este un produs al ACS Alma Sibiu de unde a plecat la LPS Banatul Timișoara iar în prezent se află în lotul Ripensiei.

Loren Niță a jucat în primul joc al naționalei cu Muntenegru din minutul 60. Niță a fost format de Interstar Sibiu și joacă în prezent pentru CEX Mureș.

foto jos: Loren Niță

foto jos: Ștefan Dobre în urmă cu 5 ani la Alma Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.