JSport.ro

Noul sezon județean începe azi cu primul trofeu al sezonului. Super Cupa Județului opune campioana Ligii a IV-a, Păltiniș Rășinari, și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Viitorul Șelimbăr, astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul Obor. 

Ultimele două dueluri Rășinari – Șelimbăr s-au încheiat cu puține goluri și rezultate echilibrate. În turul sezonului trecut, la Rășinari, Păltinișul s-a impus cu 1-0 prin golul lui Chirilă (min. 10). În retur, pe ”Obor”, Viitorul a smuls o remiză liderului de atunci, 1-1, după ce Osogo deschisese scorul în minutul 14 pentru echipa lui Năstase. Bîgu a semnat punctul echipei gazdă (min. 34) prin care diferența de puncte dintre cele două formații se păstra atunci la 3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel puțin la prima vedere, cele două echipe par să fie singurele care se pot lupta pentru promovarea în eșalonul trei și în noul sezon care va debuta în 1 septembrie. Nu același lucru crede antrenorul Șelimbărului:

Ioan Luca, Viitorul Șelimbăr: ”Va fi o luptă în 3-4 pentru Liga a IV-a, sunt echipe foarte bune și la Cisnădie, Sparta Mediaș și chiar Progresul Terezian va fi o formație care va pune probleme. Partida de azi o tratăm cu toată seriozitatea, cu ambiție, e un trofeu pus în joc pe care vrem să-l câștigăm. Avem două absențe, Armenean (accidentare) și Secășan (plecat din țară), dar vom da totul să câștigăm”. Viitorul a disputat în ultimele săptămâni 3 jocuri amicale: 4-1 cu Academia Măgura Cisnădie, 1-0 cu Unirea Miercurea Sibiului și 2-0 cu Interstar.

În tabăra rășinăreană, Adi Iliuț vorbește de schimbările din cadrul lotului și spune că echipa sa va arăta diferit în meciul de azi.

Adi Iliuț, Păltiniș Rășinari: ”Pentru echipa noastră o să fie un bun prilej de reglare a relațiilor de joc și de integrare a unor jucători tineri veniți în această vară precum si de acumulare fizică având în vedere că săptămâna viitoare începe campionatul. În această vară am pierdut câțiva jucători importanți însă nucleul de baza a rămas iar cei care au venit speram să se integreze cât mai rapid. Vom întâlni Șelimbărul, o echipă schimbată total și care cu siguranță va fi una dintre favoritele la câștigarea campionatului. Pentru meciul de azi noi avem mulți jucători suspendați în urma meciului de baraj precum și cei care au plecat în această vara, așa că, si noi o sa aliniem o echipă puțin diferită față de campionatul trecut. Până la urmă contează să fie un meci frumos și lumea să se bucure de un spectacol sportiv de calitate.”

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.