JSport.ro

După o toamnă cu rezultate tumultuoase, jumătate din meciuri s-au încheiat la egalitate, Viitorul Șelimbăr va intra în pauza de iarnă, imediat după jocul de azi cu Sănătatea Cluj, ultimul din acest tur. 

Nou-promovată în acest sezon în Liga a III-a, Viitorul a început bine sezonul și a rămas neînvinsă până în etapa a IX-a când a cedat pe terenul liderului Comuna Recea (0-2). Au fost rezultate peste așteptările unei echipe aflate la primul sezon în Liga a III-a dar pretențiile tânărului club de pe Valea Sevișului erau mai mari. Interminabila serie de remize la care s-au adăgat cele două înfrângeri de la Recea și Baia Mare au determinat schimbarea antrenorului Ioan Luca cu Florin Maxim. Noul suflu a readus zâmbetul pe fața șelimbărenilor care au legat deja două victorii în ultimele două săptămâni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasament, Sănătatea și Viitorul sunt aproape vecine în clasament, despărțite de doar 3 puncte. Sibienii sunt pe 6 acum și au șansa de a urca două poziții în cazul unei victorii.

Sănătatea Cluj – Viitorul Șelimbăr începe la ora 14:00 și va putea fi urmărită pe pagina noastră de facebook – SbSport.ro dar și aici pe site.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.