JSport.ro

35 de goluri s-au marcat în cele 7 meciuri ale etapei a IV-a disputată în week-end în eșalonul patru. Șelimbărul și Cisnădia și-au respectat blazonul, de partea cealaltă, Voința, Tălmaciu și ASA Sibiu se afundă în subsolul clasamentului.

Șelimbărul a tranșat clar derby-ul cu Rășinari, 5-0 pentru formația lui Neluțu Luca care împarte poziția de lider cu Măgura Cisnădie, învingătoarea, de asemenea, la Șura Mare în fața Progresului, 5-2. Agnita obține prima victorie în acest sezon, 2-0 cu AS Bradu, Miercurea realizează scorul rundei, 8-0 la ASA Sibiu, în timp ce Voința și Tălmaciu realizează primul punct în clasament după 1-1 în meciul direct. In fine, Interstar a învins ”acasă”, 2-0, Spicul Șeica Mare, și urcă pe locul 6, iar în derby-ul nordului, Sparta Mediaș a trecut de Copșa Mică cu 5-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Statistici după 4 etape

După 4 etape, Viitorul Șelimbăr rămâne singura echipă fără gol primit iar ASA Sibiu, singura fără gol marcat. Cel mai bun atac este împărțit de Cisnădie și Miercurea Sibiului, câte 15 goluri fiecare iar cea mai slabă apărare o revendică tot ASA, 25 de goluri, o medie de peste 6 goluri/meci. AS Copșa Mică oferă cele mai spectaculoase meciuri în privința golurilor marcate/primite, 28 de goluri s-au văzut în meciurile Copșei, 14 marcate și 14 primite. La polul opus, în partidele Interstarului s-au văzut doar 4 goluri, 3 înscrise în poarta adversarilor, unul primit.

Clasamentul golgheterilor, conform frf-ajf.ro/sibiu, este condus de Alexandru Stan de la Copșa Mică (6 goluri) urmat de Alexandru Dan de la AS Bradu (5 goluri). Cu 3 goluri marcate împart ultima treaptă a podiumului Alexandru Tatu (AS Bradu) și Vasile Stoica (Sparta Mediaș).

Rezultatele etapei a IV-a, Liga a IV-a:
Viitorul – Rășinari 5-0
Voința – Tălmaciu 2-2
Sparta Mediaș – Copșa Mică 5-2
ASA Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 0-8
Interstar – Spicul Șeica Mare 2-0
Progresul – Cisnădie 2-5
Agnita – Bradu 2-0

Etapa viitoare, a V-a.

29 septembrie
Cisnădie – Agnita, ora 11:00
Tălmaciu – Sparta, ora 11:00
Rășinari – Voința Sibiu, ora 11:00
Bradu – Viitorul Șelimbăr, ora 16:00

30 septembrie
Spicul – Progresul, ora 11:00
Copșa Mică – ASA Sibiu, ora 11:00

02 octombrie
Unirea Miercurea Sibiului – Interstar, ora 16:30

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.