JSport.ro

AJF Sibiu a pregătit un nou trofeu pentru echipele din Liga a V-a de această dată. Duminică, 27 august, stadionul din Copșa Mică va găzdui prima finală a Cupei Ligii a V-a care va opune câștigătoarele zonale ale Cupei României – faza județeană, respectiv zona Sibiu și zona Mediaș.

Spicul Șeica Mare și FC Curciu se luptă pentru trofeu pe teren neutru începând cu ora 16.00. Reprezentanta Mediașului, FC Curciu, a trecut pe rând de FC Mediaș, 7-5, Recolta Alma, 3-0, Dacia Ațel, 5-1, și, în finală, de Copșa Mică, scor 3-0. Trupa din Șeica Mare a învins 4 echipe din eșalonul 5 și 1 din eșalonul 4: 3-0 cu Gloria Loamneș, 3-2 cu Cetate Slimnic, 5-0 cu Progresul Terezian, 2-0 cu Dacia Ațel și 2-0 cu AS Bradu în finală. Spicul a reprezentat județul Sibiu în această vară în turul 1 al Cupei României dar a fost eliminată într-o singură manșă de AFC Zărnești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Intrarea spectatorilor la meci va fi liberă. Stadionul din Copșa Mică va intra din acest an în circuitul Ligii a IV-a după ce echipa locală a promovat în acest an. Arena beneficiază de vestiare, o tribună pentru aproximativ 1000 de spectatori și un gazon foarte bun. Este situată în apropierea fostei fabrici Sometra.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.