JSport.ro

DSC_0112După o pauză de două săptămâni pricinuită de sărbătorile pascale, Liga a IV-a, Sibiu, se va relua sâmbătă, 7 mai, cu meciurile etapei a XIX-a. Runda propune cel puțin 3 partide încinse: Voința Sibiu – Păltiniș Rășinari, Hermannstadt – Sparta Mediaș și FC Avrig – Unirea Miercurea Sibiului, cel din urmă joc fiind însă amânat.

Toate partidele vor începe la ora 11.00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința Sibiu – Păltiniș Rășinari (stadion Voința din Sibiu)

Un duel imprevizibil de fiecare dată, cele două formații împărțindu-și deseori punctele în întâlnirile directe. În cele 5 meciuri oficiale disputate de cele două formații în ultmii 2 ani, ”alb-verzii” s-au impus în 3 iar Rășinariul în 2. În iarnă, Voința și Rășinari s-au întâlnit într-un meci amical pe stadionul de pe Valea Ștezii câștigat de trupa lui Adi Iliuț cu 3-0. În tur, Voința s-a impus cu 4-3, la Rășinari, după un meci cu spectaculoase răsturnări de scor.

În cele 7 etape scurse din acest retur, Păltiniș Rășinari a pierdut un singur meci, în fața liderului, în timp ce LSS Voința Sibiu, a pierdut de două ori și a remizat cu ASA Sibiu.

Continental Sibiu – Măgura II Cisnădie (stadion Șura Mare)

Pe terenul de la intrarea în Șura Mare locurile 8 și 10 se vor întâlni într-un duel al subsolului clasamentului. Ambele echipe au o evoluție asemănătoare în acest retur. Singura diferență în favoarea gazdelor o reprezintă victoria la ”masa verde” pe care Continentalul a obținut-o în fața echipei Progresul Terezian. În rest fiecare echipă a mai bifat doar câte un rezultat de egalitate.

În ultima etapă jucată Continentalul a pierdut la Tălmaciu, scor 4-0, iar Măgura a pierdut la Cisnădie, scor 2-8 în fața liderului, Hermannstadt.

Hermannstadt – Sparta Mediaș (stadion Municipal din Sibiu)

Fără niciun punct pierdut în 18 meciuri, liderului Hermannstadt pare să aibă un nou meci de 1 solist. Totuși, în acest retur, Mediașul a pierdut o singură partidă, 3-1 la Miercurea, și a remizat ”alb” pe teren propriu cu Păltiniș Rășinari.

În tur, Hermannstadt-ul s-a impus cu 3-0 pe stadionul Sparta din Mediaș.

CS Agnita – Progresul Terezian (stadion Agnita)

După un meci bun realizat în urmă cu două săptămâni în fața Voinței și pierdut la limită, scor 0-1, Progresul Terezian, ocupantă în continuare a ultimei poziții, are o deplasare dificilă la Agnita. Echipa de pe Hârtibaci are însă un retur de coșmar în care a bifat doar 2 puncte și 5 înfrângeri. De cealaltă parte, echipa lui Nicolae Ciupudean a acumulat 7 puncte în retur (spre deosebire de 1 punct în tot turul) obținând victorii în fața lui ASA Sibiu și Măgura II și o remiză surprinzătoare cu FC Avrig.

Pronosticul nostru, x, rezultat înregistrat și în tur între cele două echipe, 1-1.

ASA Sibiu – FC Tălmaciu (stadion ”Aeroport” Sibiu)

Fără nicio victorie în deplasare în retur (dar cu 3 izbânde ”acasă”), FC Tălmaciu se deplasează pe terenul echipei care n-a câștigat niciun joc pe iarba de lângă Aeroport. Fosta echipă a armatei s-a remarcat în retur prin remiza obținută pe ”Voința”, 2-2, în fața trupei pregătite de Cotoară. Altfel, ASA ocupă locul 11 în timp ce FC Tălmaciu se află pe 7.

În tur, tălmăcenii au cedat surprinzător, scor 2-3.

FC Avrig – Unirea Miercurea Sibiului – AMÂNAT

De la ora 09.00, pe aceleași stadioane se vor disputa meciurile echipelor similare de juniori.

clasament 18

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.