JSport.ro

Derby-ul sferturilor de finală ale Cupei României, faza județeană, dintre Păltiniș Rășinari și Viitorul Șelimbăr a oferit prima semifinalistă, după victoria trupei de pe Seviș în meciul de marți. Ulterior, Vulturul Poplaca și Municipal Mediaș și-au asigurat câte un loc în semifinale în partidele cu Interstar, respectiv Spicul Șeica Mare.

Partida de la Rășinari a fost, probabil, cea mai încrâncenată și a punctat mai întâi la penalizări: 4 cartonașe galbene au fost împărțite în prima jumătate de oră, 3 gazdelor și unul oaspeților. Primul gol a venit abia în minutul 42, autor Stoia, și Viitorul a intrat în avantaj minim la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hoprich egalează pentru gazde în minutul 59 și urmează o nouă perioadă de avertismente. Mămăligă și Bolta sunt sancționați cu ”galbene” în minutul 60 iar din minutul 73 Rășinariul va juca cu un jucător în minus după eliminarea lui Moldovan. Medeșan își readuce echipa în avantaj în minutul 77, Apostu (Păltiniș Rășinari) este și el eliminat în minutul 90 iar Gabriel Tănase încheie meciul înscriind al treilea gol al formației sale în același minut.

Sferturi Cupa României – rezultate complete:

Păltiniș Rășinari – Viitorul Șelimbăr 1-3 (0-1)

Vulturul Poplaca – Interstar Sibiu 3-1

AS Municipal Mediaș – Spicul Șeica Mare 4-2

Unirea Miercurea Sibiului – Măgura Cisnădie, se joacă azi, ora 17:00, la Miercurea Sibiului.

Partidele s-au jucat/se joacă într-o singur manșă pe terenul primei echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.