JSport.ro

IMG_3094Înger și demon, așa a fost mijlocașul Dragoș Săulescu în partida cu Pandurii II Târgu Jiu. Fotbalistul antrenat de Ioan Luca a avut un start excelent de partidă, însă în repriza secundă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Debutul a fost excelent pentru talentatul mijlocaș. Acesta a fost faultat în careu în minutul 7, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Petrescu. Câteva minute mai târziu, același Săulescu l-a servit excelent pe Alexandru Fotescu, iar atacantul venit de la Filiași a îndeplinit o simplă formalitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea
„A fost un meci bun, i-am luat tare de sus. Toată săptămâna nu am făcut antrenament, îi mulțumesc domnului antrenor că a avut încredere în mine și m-a introdus din primul minut, chiar și accidentat”, a declarat Dragoș Săulescu, mijlocașul echipei Măgura Cisnădie.
La doar cinci minute de la reluarea părții secunde a jocului, Dragoș Săulescu a făcut un gest stupid, iar centralul partidei nu a ezitat să-i acorde cartonașul galben, fiind al doilea Săulescu l-a văzut și pe cel roșu.
„Îmi pare rău pentru cele două cartonașe galbene și automat și pentru cel roșu. Mi-am lăsat echipa în inferioritate numerică. La al doilea galben l-am împins pe jucătorul advers și a fost un clinci, ca între prieteni, arbitrul a crezut că e ceva rău și am văzut al doilea galben, după părerea mea nemeritat”, a mai adăugat Săulescu.
Dragoș Săulescu a venit la Măgura Cisnădie în această iarnă de la FC Caransebeș, formație ce a abandonat competiția în eșalonul secund.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.